Voor ieder coachgesprek bekijken we welke locatie het meest geschikt is. Er zijn verschillende mogelijkheden.

locatie De onrustweg

De OnrustWeg is gevestigd in wijk De Leijen in Bilthoven en beschikt over een ruime, sfeervolle coachruimte op de eerste etage. Deze locatie is in principe iedere werkdag beschikbaar van 09:30 tot 21:30 uur. Er is voldoende parkeergelegenheid dichtbij.

NS-station Bilthoven ligt op 1 km en de dichtstbijzijnde bushaltes liggen op loopafstand: 100 meter (halte Walnootlaan) en 800 meter (halte 2e Brandenburgerweg).

Gun jezelf een coach en maak ruimte voor rust

Gun jezelf een coach en maak ruimte
voor rust

De Onrustweg coaching jonge senioren locatie planten_2
De Onrustweg coaching jonge senioren locatie stoel_2
De Onrustweg coaching jonge senioren locatie planten
De Onrustweg coaching jonge senioren locatie bank

ANDERE LOCATIES

Het Coachhuis

Coachgesprekken kunnen ook plaatsvinden bij vestigingen van Het Coachhuis. De OnrustWeg reserveert daar van tevoren een coachruimte. Of dat op het gewenste tijdstip mogelijk is, hangt af uiteraard af van de beschikbaarheid op de gekozen locatie. De dichtstbijzijnde vestiging van Het Coachhuis is in Bilthoven. Andere locaties in de regio zijn Utrecht, Hilversum, Baarn, Amersfoort, Leusden, Woudenberg, Driebergen-Rijsenburg en Zeist.

De locatiekosten van Het Coachhuis komen voor rekening van De OnrustWeg. 

Locatie werkgever

Een coachgesprek kan ook plaatsvinden op jouw werklocatie. Dat kan (incidenteel) praktisch zijn als je een drukke agenda hebt. Een absolute voorwaarde is een gespreksruimte waar we gedurende anderhalf uur niet gestoord worden. Ook kan het belangrijk zijn om voor en na het gesprek even de tijd te nemen om te schakelen tussen werk en coachtraject. Verder moet jij zelf beoordelen of je op jouw werklocatie voldoende afstand kunt nemen, vooral als jouw coachvraag werk-gerelateerd is.

Naar buiten

Een snelwegsessie of coachgesprek kan ook plaatsvinden tijdens een wandeling in de natuur. In gezamenlijk overleg bepalen we waar dat zal zijn. Er is keus genoeg: Bilthoven wordt omringd door prachtige bossen en landgoederen. Natuurgebieden Beukenburg en De Leyen liggen zelfs op loopafstand (800 meter) van De OnrustWeg.

Overige locaties

Coaching op andere locaties is in overleg mogelijk. 

Reiskosten

Voor alle coachgesprekken buiten Bilthoven en De Bilt breng ik reiskosten à € 0,23 per kilometer in rekening (incl. btw).

CORONA-MAATREGELEN

De OnrustWeg wil coachgesprekken veilig laten verlopen en het risico op besmetting met het corona-virus zo veel mogelijk beperken. Daarom zijn de volgende specifieke maatregelen genomen:

  1. Bij aankomst vraag ik je om je handen te desinfecteren.
  2. Voor en na ieder coachgesprek worden de deurkrukken en de trapleuning gedesinfecteerd.
  3. Voor en na ieder coachgesprek wordt de coachruimte actief geventileerd en waar nodig schoongemaakt.
  4. Voor en na ieder coachgesprek wordt het toilet op de begane grond schoongemaakt en gedesinfecteerd. Tijdens jouw aanwezigheid ben jij de enige die van dit toilet gebruik maakt.
  5. Bij vertrek desinfecteer je je handen nog een keer.

Daarnaast gelden natuurlijk de algemene maatregelen:

  1. We geven elkaar geen hand.
  2. We houden anderhalve meter afstand.
  3. We hoesten en niezen in de elleboog.
  4. Als één van ons beiden verkoudheids- of luchtwegklachten heeft, gaat een coachgesprek op locatie niet door.

Alternatief: online coachgesprek

Een online coachgesprek kan een goed alternatief zijn voor een gesprek op locatie. Bijvoorbeeld als je uit voorzorg thuis moet blijven, omdat een huisgenoot klachten heeft. Of als je je toch veel zorgen maakt over een mogelijke besmetting. Daar heb ik alle begrip voor. Als we besluiten tot een online coachgesprek, zorg ik voor een veilig programma voor videobellen. Voorafgaand aan het gesprek ontvang je daar de nodige informatie over.

Bel of mail me gerust als jij liever een online coachgesprek wilt.

Gratis kennismakingsgesprek